fbpx

Asiakaskokemus – Arttu ja Petri

OSTAJA     

Bongasin Rahoituskumppanin myyjän ilmoituksesta. Hänellä oli Nettiautossa auton myynti-ilmoituksessa teksti, missä kerrottiin edullisesta rahoituskorosta.

Päädyin laittamaan verkkosivujen kautta luottohakemuksen ja minuun oltiin samantien yhteydessä. Rahoituskumppanin myynnistä soiteltiin ja kerrottiin miten prosessi etenee.

Luottopäätöksen sain todella nopeasti, siinä ei mennyt kuin varmaan 10 minuuttia kokonaisuudessaan.Tämän jälkeen soittelin myyjälle ja kerroin, että minulla on rahoituspäätös jo olemassa ja voisin ostaa hänen myynnissä olevan autonsa. Sovin myyjän kanssa ajan, jolloin tavattin paikallisella A-katsastus asemalla.  Siellä tehtiin kaupat. Soitin Rahoituskumppanin myyntiin ja sieltä hoidettiin kaikki tarvittavat paperit ja ne toimitettiin valmiiksi tälle meidän valitsemalle A-katsastusasemalle.

Päätin ottaa autooni vielä kuntotarkastuksen, jotta olisin aivan varma auton kunnosta. Tämänkin palvelun sain suoraan Rahoituskumppanin kautta eikä minun tarvinnut maksaa mitään asemalla ollessani. Auto kävi laajan kuntotarkastuksen ja läpäisi sen moitteetta. Tämän jälkeen kirjoitettiin kauppakirjat ja lähdimme molemmat osapuolet tyytyväisinä omille teillemme.

Koko prosessi sujui oikein mukavasti ja sain Rahoituskumppanilta kaiken tuen ja avun mitä tarvitsin. Kaiken lisäksi sain todella edullisen rahoituksen sekä lisäksi otin laajakaskon heidän kauttaan.

Arttu

 

MYYJÄ      

Huomasin rahoituskumppanin mainoksen facebookissa ja päätin selvittää mistä tässä on kyse. Olinhan myymässä omaa autoani yksityisenä nettiautossa. Löysin nettisivuilta kaiken tarvittavan ja lisäsin heidän tekstinsä omaan myynti-ilmoitukseeni.

Ei mennyt kauaakaan kun sain jo yhteydenoton kiinnostuneelta ostajalta. Kerroin ostajalle sen mitä olin nettisivuilta löytänyt ja ohjasin hänet tekemään hakemuksen Rahoituskumppanin nettisivuilta. Ostaja soitteli jo samana päivänä. Hän oli saanut sieltä hyvän rahoitustarjouksen ja oli valmis tekemään kauppaa. Sovittiin yhdessä sopiva ajankohta paikalliselle A-katsastusasemalle, ilmoitimme sen Rahoituskumppanin myjälle ja jäimme odottamaan varmistusta siitä, että aika oli saatu sovittua.

Rahoituskumppanin myynti soitti minulle nopeasti. Varattu aika oli lyöty lukkoon ja autolle tehtäisiin kuntotarkistus. Minulla ei ollut mitään sitä vastaan, eihän minulla ollut tiedossa pienintäkään vikaa autoa koskien. Meille kerrottiin selkeästi miten koko prosessi etenee eikä minun tarvinnut kuin antaa oma tilinumeroni kauppasumman maksua varten.

Menimme seuraavana päivänä katsastusasemalle tekemään kauppoja. Kaikki paperit olikin jo toimitettu sinne valmiiksi ja itse vain kirjoitin allekirjoitukset kauppakirjoihin. Auto kävi laajassa kuntotarkastuksessa eikä siellä löytynyt mitään vikoja/puutteita. Toisaalta sainpahan itsekin varmennuksen siitä, että auto oli tosiaan kunnossa. Auton luovutus tapahtui Trafin sähköisen varmenteen kautta.

Koko projekti oli maalissa 3 päivän sisällä siitä, kun lisäsin tekstin myynti-ilmoitukseeni. Sanoisin, että suhteellisen helposti ja  nopeasti!

Petri