fbpx

Auton osto rahoituksella

Usein kun tulee puhettaa autoista ja autorahoituksesta, joku keskustelijoista pyrkii puhaltamaan pelin poikki toteamalla ostavansa autonsa aina käteisellä. Kuulostaako tutulta?

Todellisuudessa auton ostaminen ilman osamaksurahoitusta, kulutusluottoa tai autolainaa on suhteellisen harvinaista. Auto on monelle pakollinen käyttöesine, mutta harvalta löytyy takataskusta auton hankintahintaa vastaavaa summaa – varsinkin jos puhutaan yli 5000 e hintaisista autoista. Siksi rahoitus autoon hankintaankin yleensä tavalla tai toisella.

Faktat pöytään

Rahoituskumppanin tilastojen mukaan Suomessa myytävistä käytetyistä autoista n. 48 % ostetaan rahoituksella, jossa vakuutena toimii ostettava auto. Lisäksi eri lähteisiin perustuvien arvioiden mukaan n. 30 % ostajista järjestää rahoituksen auton hankintaan erilaisilla kulutusluotoilla tai autolainoilla. Todellisuudessa vain joka neljäs ostaa autonsa käteisellä!

Mieti tarkkaan eri rahoitusvaihtoehtoja

Osamaksurahoitus, jota Rahoituskumppanikin tarjoaa, on helpoin ja turvallisin vaihtoehto rahoittaa käytetyn auton hankinta. Auto toimii vakuutena, minkä vuoksi korko on edullisempi kuin vakuudettomissa vaihtoehdoissa. Osamaksurahoituksessa korko on myös yleensä kiinteä, joten kuukausierä pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Turvallisuuden kannalta osamaksurahoituksen eduksi voidaan lukea myös se, että osamaksurahoituksessa sopimuksen pituus sidotaan auton jäljellä olevaan käyttöikään ja osamaksurahoitus päättyy silloin auto myydään tai vaihdetaan. Mikäli laina ei ole sidottu kaupan kohteeseen, laina täytyy muistaa maksaa erikseen pois auton myynnin yhteydessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää eri rahoitusvaihtoehdoista käytetyn auton hankinnassa, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme: info@rahoituskumppani.fi

Edullinen rahoitus autoon, moottoripyörään, tai veneeseen?
Auto, moottoripyörä, vene tai muu rekisteröity ajoneuvo osamaksulla yksityiseltä myyjältä? Rahoitamme lähes kaikki rekisteröidyt ajoneuvot sinun kumppanina. Korko alkaen 1,89% + kulut, jopa ilman käsirahaa. Meiltä myös kumppanimaiset kaskopaketit!! Ajoneuvo toimii vakuutena.

Voimme ottaa myös mahdollisen vaihtoauton. Lue lisää!