fbpx

Rahoitusyhtiön omistaman auton myynti

autoa myymässä

Onko sinulla rahoitusyhtiön omistuksessa oleva auto ja suunnittelet autosi myyntiä? Myös rahoitusyhtiön omistaman auto kannattaa myydä itse – saat siitä silloin parhaan hinnan.

Tässä Rahoituskumppanin ohjeet rahoitusyhtiön omistuksessa olevan auton myyntiin.

Toimi näin

1. Ota yhteyttä autosi omistavaan rahoitusyhtiöön ja kysy jäljellä olevan velan määrä. Vastauksena saat velan määrän, joka on voimassa rahoitusyhtiön ilmoittamaan päivämäärään asti.

2. Aloita auton myynti normaalisti.

3. Kun kaupat on sovittu, ostaja maksaa ensin jäljellä olevan velan määrän rahoitusyhtiöön ja sitten loput kauppahinnasta sinulle. Muista kysyä jäljellä olevan velan määrä uudelleen rahoitusyhtiöstä, mikäli rahoitusyhtiön antama edellinen jäljellä olevan velan voimassaolopäivä on ylittynyt tai mikäli olet lyhentänyt auton velkaosuutta myyntiaikana.

4. Toimita ostajan kanssa tehty kauppakirja rahoitusyhtiöön ja rahoitusyhtiö toimittaa rekisteriotteen ilmoitusosan ostajalle.

5. Ostaja rekisteröi auton itselleen.

Rahoituskin järjestyy

Voit tarjota ostajalle Rahoituskumppanin osamaksuvaihtoehtoa, vaikka autossasi olisi nykyistäkin osamaksuvelkaa jäljellä. Kopio siis kursivoitu teksti myynti-ilmoitukseesi:

Tähän ajoneuvoon on saatavilla rahoitus alkaen 1,89 % + kulut, jopa ilman käsirahaa. Tarkastamme vain luottotiedot ja saat päätöksen hetkessä. Kaupan lisäksi voimme tarjota ajoneuvoosi kaskon hintaan 299€ Lue lisää: www.rahoituskumppani.fi/myymassa

Mikäli ostaja haluaa ostaa autosi Rahoituskumppanin osamaksulla, Rahoituskumppani hoitaa nykyisen osamaksuvelkasi lunastuksen, tilittää sinulle myyntihinnan ja nykyisen osamaksuvelan erotuksen ja vastaa kaikista kauppaan liittyvistä paperitöistä ja rekisteröinneistä.

Jäikö mieleen kysymyksiä? Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@www.rahoituskumppani.fi

Edullinen rahoitus autoon, moottoripyörään, tai veneeseen?
Auto, moottoripyörä, vene tai muu rekisteröity ajoneuvo osamaksulla yksityiseltä myyjältä? Rahoitamme lähes kaikki rekisteröidyt ajoneuvot sinun kumppanina. Korko alkaen 1,89% + kulut, jopa ilman käsirahaa. Meiltä myös kumppanimaiset kaskopaketit!! Ajoneuvo toimii vakuutena.

Voimme ottaa myös mahdollisen vaihtoauton. Lue lisää!