UKK

Myyjän ja ostajan välillä sovittuun käteishintaan lisättävä toimituskulumme on 199 e sis. alv 24 %. Osamaksurahoituksen kiinteä korko on 2,9 % + luottosuhteen perustamiskustannus 299 e ja käsittelymaksu 9e/lasku. Rahoituskumppani pidättää oikeuden tarjota yllämainitusta hinnoittelusta poikkeavia vaihtoehtoja.

Rahoituskumppanin toimituskulu sisältää seuraavat asiantuntijan suorittamat palvelut ja toimenpiteet:

Asiantuntijan järjestämä kaupantekotilaisuus Rahoituskumppanin kanssa yhteistyötä tekevällä katsastusasemalla
Myyjän, ostajan ja ajoneuvon tunnistaminen
Myyjän omistussuhteen tarkistaminen
Ajoneuvoveron ja katsastuksen voimassaolon tarkistaminen
Mahdollisen vakavan kolarihistorian selvittäminen (kaksikilpisyys)
Luottohakemusten välittäminen eri rahoitusyhtiöihin ja osamaksusopimuksen valmistelu
Kauppakirjan valmistaminen myyjälle ja ostajalle
Liikenne- ja kaskovakuutuksen teko
Mahdollisen Kuntoturva-vakuutuksen teko
Ajoneuvon rekisteröinti
Dokumenttien postitukset
Rahaliikenteen varmistaminen
Mahdollisen loppuvelan lunastaminen

Valitettavasti toimituskulua ei voi laskuttaa erikseen myyjältä. Toimituskulu sisällytetään aina rahoitettavaan kauppasummaan. Myyjä voi toki antaa alennusta kauppasummasta toimituskulun verran.

Rahoituskumppanin osamaksurahoitus soveltuu lähes kaikille rekisteröidyille ajoneuvoille: autoille, pakettiautoille, kuorma-autoille (max 5000 kg), matkailuautoille ja -vaunuille, veneille, moottoripyörille, moottorikelkoille, mönkijöille ja mopoautoille. Ajoneuvon on oltava katsastettu, mikäli katsastusta vaaditaan kyseiseltä ajoneuvoluokalta. Ajoneuvon hinnalle, iälle tai ajomäärälle ei ole rajoituksia. Luottopäätös haetaan aina tapauskohtaisesti.

Rahoituskumppani toimii rahoitus- ja vakuutuspalveluiden välittäjänä yksityisille myyjille ja ostajille. Palvelumme on kehitetty yhteistyössä Suomen suurimpien rahoitus- ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöiden väliseen ajoneuvokauppaan, ostajien ja myyjien kaupanteon apuvälineeksi. Teemme rahoitussopimuksia myös yrityksien myymille ja ostamille ajoneuvoille, pois lukien ammattimaista ajoneuvokauppaa harjoittavat yritykset. Jos kaupan osapuolena on yritys, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  • Osamaksurahoituksen tarjoaminen helpottaa ja nopeuttaa ajoneuvon myyntiä
  • Ostajista 30-50 % valitsee kohdevakuudellisen
  • osamaksurahoituksen, mikäli sellainen on tarjolla
    Itse myytäessä saat ajoneuvostasi keskimäärin 10-15 % paremman hinnan verrattuna liikkeen ostohintaan ja pääset tekemään käteistarjouksen uudesta ajoneuvosta
  • Ammattilaisen toteuttama kaupantekotilaisuus luo turvaa sekä ostajalle että myyjälle

Palvelumme kasvattaa osamaksurahoituksen haluavan ostajan ajoneuvovalikoimaa jopa 20 %:lla kun myös yksityisten myymät kohteet ovat hankittavissa osamaksurahoituksella.
Yksityisten myymät ajoneuvot ovat keskimäärin 10-15% edullisempia kuin liikkeessä.
Valitsemalla Kuntoturvan teet varmasti turvallisen ostoksen.
Ammattilaisen toteuttama kaupantekotilaisuus luo turvaa sekä ostajalle että myyjälle.

Kyllä voit! Vaihtoajoneuvo katsotaan käsirahaksi tai sen osaksi ja Rahoituskumppani rahoittaa loput. Ostajan ja myyjän tulee huolehtia vaihtoajoneuvon osalta mahdollisista kauppakirjoista, vakuutuksista ja rekisteröinneistä.
 

Kumppani Turva

Sinulla on mahdollisuus saada autoosi 6kk tai 12kk Kumppani Turva!

6kk Kumppani Turva, turvallisia kilometrejä jopa puoleksi vuodeksi! 6kk Kumppani Turva voidaan myöntää max 270tkm ajettuun ja max 12 vuotta vanhaan autoon. 6kk Kumppani Turvan korvausvelvollisuus on hyvin laaja ja näin takaa sinulle huolettomat ajat uuden autosi kanssa! Mikäli jotain tapahtuu, sinun vastuullesi jää vain lomakkeen täyttö ja tästä eteenpäin me hoidamme homman. 6kk Kumppani Turva on voimassa 6kk tai 10tkm ja hintana erittäin edullinen 9,7€/kk.

12kk Kumppani Turva on saatavilla A- tai Plus Katsastuksella kuntotarkastettuihin autoihin, joilla on ajettu max. 180tkm ja jotka ovat max. 7 vuoden ikäisiä. Kuluvia osia lukuunottamatta 12kk Kumppani Turva korvaa miltei kaiken autostasi! Mikäli jotain tapahtuu, sinun vastuullesi jää vain lomakkeen täyttö ja tästä eteenpäin me hoidamme homman. 12kk Kumppani Turva on voimassa 12kk tai 22tkm ja hintana erittäin edullinen 9,7€/kk.