fbpx UKK | Rahoituskumppani
Slide

UKK

Mitä rahoittaminen maksaa Rahoituskumppanin kautta?

Myyjän ja ostajan välillä sovittuun käteishintaan lisättävä toimituskulumme on 199 e sis. alv 24 %. Osamaksurahoituksen kiinteä korko on 2,9 % + luottosuhteen perustamiskustannus 299 e ja käsittelymaksu 9e/lasku. Rahoituskumppani pidättää oikeuden tarjota yllämainitusta hinnoittelusta poikkeavia vaihtoehtoja.

Mitä Rahoituskumppanin toimituskuluun sisältyy?

Rahoituskumppanin toimituskulu sisältää seuraavat asiantuntijan suorittamat palvelut ja toimenpiteet:

 • Asiantuntijan järjestämä kaupantekotilaisuus Rahoituskumppanin kanssa yhteistyötä tekevällä katsastusasemalla
 • Myyjän, ostajan ja ajoneuvon tunnistaminen
 • Myyjän omistussuhteen tarkistaminen
 • Ajoneuvoveron ja katsastuksen voimassaolon tarkistaminen
 • Mahdollisen vakavan kolarihistorian selvittäminen (kaksikilpisyys)
 • Luottohakemusten välittäminen eri rahoitusyhtiöihin ja osamaksusopimuksen valmistelu
 • Kauppakirjan valmistaminen myyjälle ja ostajalle
 • Liikenne- ja kaskovakuutuksen teko
 • Mahdollisen Kuntoturva-vakuutuksen teko
 • Ajoneuvon rekisteröinti
 • Dokumenttien postitukset
 • Rahaliikenteen varmistaminen
 • Mahdollisen loppuvelan lunastaminen
Voiko laskun toimituskulusta osoittaa myyjälle?

Valitettavasti toimituskulua ei voi laskuttaa erikseen myyjältä. Toimituskulu sisällytetään aina rahoitettavaan kauppasummaan. Myyjä voi toki antaa alennusta kauppasummasta toimituskulun verran.

Mitä kaikkea Rahoituskumppanin kautta voi rahoittaa?

Rahoituskumppanin osamaksurahoitus soveltuu lähes kaikille rekisteröidyille ajoneuvoille: autoille, pakettiautoille, kuorma-autoille (max 5000 kg), matkailuautoille ja -vaunuille, veneille, moottoripyörille, moottorikelkoille, mönkijöille ja mopoautoille. Ajoneuvon on oltava katsastettu, mikäli katsastusta vaaditaan kyseiseltä ajoneuvoluokalta. Ajoneuvon hinnalle, iälle tai ajomäärälle ei ole rajoituksia. Luottopäätös haetaan aina tapauskohtaisesti.

Kuka palvelusta vastaa?

Rahoituskumppani toimii rahoitus- ja vakuutuspalveluiden välittäjänä yksityisille myyjille ja ostajille. Palvelumme on kehitetty yhteistyössä Suomen suurimpien rahoitus- ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Kenelle Rahoituskumppanin tarjoama palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöiden väliseen ajoneuvokauppaan, ostajien ja myyjien kaupanteon apuvälineeksi. Teemme rahoitussopimuksia myös yrityksien myymille ja ostamille ajoneuvoille, pois lukien ammattimaista ajoneuvokauppaa harjoittavat yritykset. Jos kaupan osapuolena on yritys, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mitkä ovat Rahoituskumppanin palvelujen tarjoamat edut myyjälle?
 • Osamaksurahoituksen tarjoaminen helpottaa ja nopeuttaa ajoneuvon myyntiä
 • Ostajista 30-50 % valitsee kohdevakuudellisen osamaksurahoituksen, mikäli sellainen on tarjolla
 • Itse myytäessä saat ajoneuvostasi keskimäärin 10-15 % paremman hinnan verrattuna liikkeen ostohintaan ja pääset tekemään käteistarjouksen uudesta ajoneuvosta
 • Ammattilaisen toteuttama kaupantekotilaisuus luo turvaa sekä ostajalle että myyjälle
Mitkä ovat Rahoituskumppanin palvelujen tarjoamat edut ostajalle
 • Palvelumme kasvattaa osamaksurahoituksen haluavan ostajan ajoneuvovalikoimaa jopa 20 %:lla kun myös yksityisten myymät kohteet ovat hankittavissa osamaksurahoituksella.
 • Yksityisten myymät ajoneuvot ovat keskimäärin 10-15% edullisempia kuin liikkeessä.
 • Valitsemalla Kuntoturvan teet varmasti turvallisen ostoksen.
 • Ammattilaisen toteuttama kaupantekotilaisuus luo turvaa sekä ostajalle että myyjälle.
Voinko ostaa auton osamaksulla ja antaa kaupassa vaihtoauton?

Kyllä voit! Vaihtoajoneuvo katsotaan käsirahaksi tai sen osaksi ja Rahoituskumppani rahoittaa loput. Ostajan ja myyjän tulee huolehtia vaihtoajoneuvon osalta mahdollisista kauppakirjoista, vakuutuksista ja rekisteröinneistä.

Kumppani Turva

Mikä on Kumppani Turva?

Sinulla on mahdollisuus saada autoosi 6kk tai 12kk Kumppani Turva!

6kk Kumppani Turva, turvallisia kilometrejä jopa puoleksi vuodeksi! 6kk Kumppani Turva voidaan myöntää max 270tkm ajettuun ja max 12 vuotta vanhaan autoon. 6kk Kumppani Turvan korvausvelvollisuus on hyvin laaja ja näin takaa sinulle huolettomat ajat uuden autosi kanssa! Mikäli jotain tapahtuu, sinun vastuullesi jää vain lomakkeen täyttö ja tästä eteenpäin me hoidamme homman. 6kk Kumppani Turva on voimassa 6kk tai 10tkm ja hintana erittäin edullinen 9,7€/kk.

12kk Kumppani Turva on saatavilla A- tai Plus Katsastuksella kuntotarkastettuihin autoihin, joilla on ajettu max. 180tkm ja jotka ovat max. 7 vuoden ikäisiä. Kuluvia osia lukuunottamatta 12kk Kumppani Turva korvaa miltei kaiken autostasi! Mikäli jotain tapahtuu, sinun vastuullesi jää vain lomakkeen täyttö ja tästä eteenpäin me hoidamme homman. 12kk Kumppani Turva on voimassa 12kk tai 22tkm ja hintana erittäin edullinen 9,7€/kk.

Mitkä ovat Kumppani Turvan ehdot?

6kk Kumppani Turva voidaan myöntää max 270tkm ajettuun ja max 12 vuotta vanhaan autoon. Kyseinen Turva on voimassa 6kk tai 10tkm.

12kk Kumppani Turva on saatavilla A- tai Plus Katsastuksella kuntotarkastettuihin autoihin, joilla on ajettu max. 180tkm ja jotka ovat max. 7 vuoden ikäisiä. 12kk Kumppani Turva on voimassa 12kk tai 22tkm.

Mitä Kumppani Turva maksaa?

6kk Kumppani Turvan hinta on  erittäin edullinen alk. 3,8€/pv.

12kk Kumppani Turvan hintana on erittäin edullinen alk. 1,9€/pv.

Osamaksurahoitus

Mitä tarkoittaa kohdevakuudellinen osamaksurahoitus?

Kohdevakuudellisessa osamaksurahoituksessa rahoitettava ajoneuvo toimii rahoituksen vakuutena. Korko on kiinteä sopimuskauden ajan, joten yllätyksiä ei tule. Ostaja merkitään ajoneuvon haltijaksi ja rahoitusyhtiö omistaa auton kunnes viimeinen osamaksuerä on maksettu.

Miten kohdevakuudellinen osamaksurahoitus eroaa kulutusluotoista?

Kulutusluottoja on kahdenlaisia: vakuudellisia ja vakuudettomia. Vakuudellinen kulutusluotto vaatii ostajalta vakuudeksi omaisuutta tai takauksen. Vakuudeton kulutusluotto on nimensä mukaisesti vakuudeton, joka vaikuttaa rahoituksen hinnoitteluun ja saatavilla olevaan rahoituksen määrään. Kulutusluottojen korko koostuu vaihtuvasta viitekorosta ja marginaalista, jolloin korkojen nousu nostaa kuukausierää. Kulutusluottojen luottoehtojen vuoksi ne eivät usein sovellu kalliimpien ajoneuvojen rahoitukseen.

Miksi Rahoituskumppanin osamaksurahoitus on paras ratkaisu ajoneuvon rahoittamiseksi?

Syyt ovat helppous, hinnoittelu ja soveltuvuus. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Hoidamme rahoitukseen liittyvät toimenpiteet puolestasi, eikä sinun tarvitse varata aikaa pankista. Vakuudettomiin rahoitusratkaisuihin verrattuna kohdevakuudellinen osamaksurahoitus on selkeästi edullisempaa. Ehdottomia maksimisummia ajoneuvon hankintahinnalle ei ole ja käsiraha on alkaen 0 %.

Mitä osamaksurahoituksen hakijalta vaaditaan?

Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias, asua pysyvästi Suomessa, omata säännölliset tulot ja luottotietojen tulee olla kunnossa.

Miten osamaksurahoituksen tarjoaminen vaikuttaa ajoneuvon kaupaksi saamiseen?

Jopa 30-50 % ostajista valitsee osamaksurahoituksen, jos sellainen on saatavilla. Näin ollen potentiaalisten ostajien määrä voi jopa kaksinkertaistua, kun myyjä tarjoaa ostajalle osamaksurahoitusta.

Voinko myydä ajoneuvoni eteenpäin, vaikka osamaksurahoitus on vielä jäljellä?

Voit myydä ajoneuvon eteenpäin kesken sopimuskauden edellyttäen, että vanhan osamaksusopimuksen loppuvelka maksetaan pois kaupanteon yhteydessä. Jos olet myymässä ajoneuvoa Rahoituskumppanin osamaksurahoituksella, ja ajoneuvossasi on vanhaa osamaksurahoitusta jäljellä, Rahoituskumppani maksaa loppuvelan rahoitusyhtiölle ja vähentää saman summan sinulle tilitettävästä kauppasummasta.