fbpx Vaihtoauto - Ostamme autosi! | Rahoituskumppani
Slide

Vaihtoauto – Ostamme autosi!

Monesti yksityisten väliset kaupat, kaatuu vaihtoautoon. Ei hätää, me voimme ottaa vaihtoauton vastaan. Tarjoamme myös markkinoiden edullisimman rahoituksen.

Esimerkki: Pekka haluaa ostaa Hannalta 15 000 euron auton. Hänellä on kuitenkin itsellään 5 000 euron auto, jonka hän haluaisi antaa vaihdossa. Hanna on ostamassa uutta autoa eikä näin ollen halua Pekan tarjoamaa vaihtoautoa.

Hanna on nähnyt mainoksen uudesta palvelusta Rahoituskumppanin sivuilla, joka mahdollistaa autokaupat yksityisten välillä vaihtoautosta huolimatta. Niinpä hän antaa nettisivuilta löytyvän ”olen myymässä autoa ja asiakkaallani on vaihtoauto”- lomakkeen kautta tarvittavat tiedot.

Rahoituskumppani on yhteydessä Pekkaan saman päivän aikana ja he sopivat vaihtoautosta hyvitettävän hinnan ja näin Pekka ja Hanna saavat vietyä autokaupan loppuun. Vaihtoehtoisesti myös Pekka voi jättää tiedot ”olen ostamassa autoa yksityiseltä ja minulla on vaihtoauto”- lomakkeen kautta. Pekka voi jo vaikka etukäteen sopia hänen autostaan saatavan hyvityksen ja neuvotella Rahoituskumppanin kanssa uuteen autoon tulevasta rahoituksesta.

Olen ostamassa autoa yksityiseltä ja minulla on vaihtoauto

Olen myymässä autoa, ja ostajallani on vaihtoauto