Yhteystiedot

bubble

Asiakaspalvelu

info@rahoituskumppani.fi

puh. 020 743 7600

Rahoituskumppani toimii seuraavilla paikkakunnilla:

Hamina, Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kemijärvi, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Pieksämäki, Pirkkala, Raisio, Rauma, Rovaniemi, Savonlinna, Sodankylä, Tampere, Turku, Vantaa ja Varkaus.

Tietoa meistä

Rahoituskumppani Suomi on 100 % suomalainen, vuonna 2014 perustettu yksityisten välisen ajoneuvokaupan rahoitus- ja vakuutuspalveluiden välittämiseen keskittynyt yritys. Tavoitteenamme on tehdä yksityisten välinen ajoneuvokauppa entistä helpommaksi ja turvallisemmaksi. Palvelumme soveltuvat autojen lisäksi pakettiautojen, veneiden, moottoripyörien, moottorikelkkojen, matkailuautojen ja kevyiden kuorma-autojen rahoittamiseen.

Toimintamme on finanssivalvonnan alaista ja perustuu tiiviiseen yhteistyöhön Suomen suurimpien rahoitus- ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Tarjoamme rahoituspalveluja lähes 20 vuoden kokemuksella. Lisäksi vastaamme kaupantekoon liittyvistä paperitöistä, rahaliikenteestä ja rekisteröinneistä, sekä varmistamme turvallisen kaupanteon niin myyjälle kuin ostajalle. Koemme liiketoimintamme tärkeimmiksi arvoiksi luotettavuuden, hyvän palvelun ja turvallisuuden.

Iloksemme olemme havainneet toimintamme mahdollistavan positiivisia kustannusvaikutuksia yksityisautoiluun. Myymällä ajoneuvonsa itse myyjä saa usein huomattavasti paremman hinnan verrattuna liikkeen hyvitykseen ja pääsee tekemään uudesta ajoneuvosta käteistarjousta ilman vaihdokkia. Samalla entistä useampi ostaja on päässyt nauttimaan yksityisten myyjien liikkeitä edullisemmista hinnoista. Maksullisen Kuntoturvan mahdollisuus vie yksityisten välisen kaupankäynnin turvalllisuuden uudelle tasolle.