Yhteystiedot

Myynti

myynti@rahoituskumppani.fi

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@rahoituskumppani.fi

Laskutus ja sopimuskyselyt

info@rahoituskumppani.fi

puh. 020 743 7600

Rahoituskumppani toimii kaikkialla Suomessa!

       Olemme avoinna klo 9-17, rahoitushakemuksia käsittelemme klo 9-19.


Kauppakeskus Dixi, 4.kerros

Ratatie 11, 01300 Vantaa

Tietoa meistä

Rahoituskumppani Suomi on 100 % suomalainen, vuonna 2014 perustettu yksityisten välisen ajoneuvokaupan rahoitus- ja vakuutuspalveluiden välittämiseen keskittynyt yritys. Tavoitteenamme on tehdä yksityisten välinen ajoneuvokauppa entistä helpommaksi ja turvallisemmaksi. Palvelumme soveltuvat autojen lisäksi pakettiautojen, veneiden, moottoripyörien, moottorikelkkojen, matkailuautojen ja kevyiden kuorma-autojen rahoittamiseen.

Toimintamme on finanssivalvonnan alaista ja perustuu tiiviiseen yhteistyöhön Suomen suurimpien rahoitus- ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Tarjoamme rahoituspalveluja lähes 20 vuoden kokemuksella. Lisäksi vastaamme kaupantekoon liittyvistä paperitöistä, rahaliikenteestä ja rekisteröinneistä, sekä varmistamme turvallisen kaupanteon niin myyjälle kuin ostajalle. Koemme liiketoimintamme tärkeimmiksi arvoiksi luotettavuuden, hyvän palvelun ja turvallisuuden.

Iloksemme olemme havainneet toimintamme mahdollistavan positiivisia kustannusvaikutuksia yksityisautoiluun. Myymällä ajoneuvonsa itse myyjä saa usein huomattavasti paremman hinnan verrattuna liikkeen hyvitykseen ja pääsee tekemään uudesta ajoneuvosta käteistarjousta ilman vaihdokkia. Samalla entistä useampi ostaja on päässyt nauttimaan yksityisten myyjien liikkeitä edullisemmista hinnoista. Maksullisen Kuntoturvan mahdollisuus vie yksityisten välisen kaupankäynnin turvalllisuuden uudelle tasolle.